Naši tečajevi

Odaberi vještinu koju želiš naučiti

Programiranje za početnike - Python (Online)

Nauči temelje programiranja i postani programer! Ovaj tečaj koristi jedan od najpopularnijih jezika za programiranje, Python.

Opis

Nauči temelje programiranja i postani programer! Tečaj traje ukupno 4 tjedna, s predavanjima 2 puta tjedno u trajanju od 1 i pol sata. Tečaj je prikladan za početnike, a održava se putem interneta, uživo, uz vodstvo instruktora!

Na tečaju ćeš naučiti temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima. Zbog toga, nakon ovog tečaja, neće ti biti teško prebaciti se na drugi programski jezik.

Tečaj predstavlja odličan uvod u programiranje i daje dobre osnove za daljnje preusmjeravanje u web development, razvoj mobilnih aplikacija ili bilo što po tvom izboru.

Što ću naučiti?

Tijekom tečaja, možeš stvoriti 10 različitih programerskih projekata (računalnih programa) kako bi se izoštrilo znanje i uključilo kao jednu od vještina u životopis. Projekti daju odlično temelje za stvaranje vlastitih programa i skripti.

U 7. lekciji tečaja stvorit ćeš vrlo zanimljiv program u Pythonu kojim možeš jednostavno prikupiti željene podatke s web stranice (pomoću API-ja). Ovo je vrlo korisno za pripremu programa iz područja financija i marketinga ili za one koji trebaju pronaći informacije na webu i zatim ih obraditi.

  1. lekcija: Uvod u Python
  2. lekcija: Strings (Strune//Nizovi)
  3. lekcija: Brojevi i uvjeti
  4. lekcija: Liste i FOR loops (petlje)
  5. lekcija: Funkcije i testiranja
  6. lekcija: Object-oriented programiranje (OOP)
  7. Lekcija: Prikupljanje podataka s drugih web stranica (JSON & API)
  8. lekcija: Grafičko korisničko sučelje (GUI)

Predznanje

Sudionici ne trebaju posjedovati predznanje iz programiranja zato što su temelji programiranja uključeni u program tečaja. Tečaj će se odvijati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom.

Što trebam imati sa sobom?

Svaki sudionik mora imati svoje računalo, a za online tečajeve poželjni su kamera i mikrofon.

course session

Datum i lokacija

Tečaj traje 1 mjesec (8 predavanja). Predavanja se održavaju dva puta tjedno, uživo putem interneta.

Što ako propustim predavanje?

Bez brige! Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj se mogu vidjeti sve lekcije. Ako se propusti neko od predavanja, lekcije se mogu samostalno proći kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

Cijena

Tečaj košta 1,399.00 HRK [185.68 EUR], ako uloviš early bird ponudu, ili 1,999.00 HRK [265.31 EUR] po regularnoj cijeni.

Broj mjesta je ograničen na 12 sudionika. Prijavi se već danas!

Plaćanje na rate // Obročno plaćanje

Tečaj se možete platiti u dvije rate: 50% iznosa prije početka tečaja, a ostalih 50% mjesec dana nakon početka tečaja.

Plaćanje

Nakon ispunjavanja registracijske forme, poslat ćemo ti račun na tvoju e-mail adresu. Račun bi se trebao platiti što prije moguće kako bi se osiguralo mjesto na tečaju.


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!