Naši tečajevi

Odaberi vještinu koju želiš naučiti

Ljetna škola Programiranja za početnike - Python (Online)

Naučite temelje programiranja i postanite programer! Ovaj tečaj koristi jedan od najpopularnijih jezika za programiranje, Python.

Početak ljeta ne znači i prestanak svladavanja novih vještina! Stoga, SmartNinja ljetne škole pobrinule su se da nova znanja možeš usvojiti i s plaže! Pridruži nam se u online predavanjima te uz morsko osvježenje, osvježi i svoje znanje!

Nauči temelje programiranja i postani programer!

Tečaj traje ukupno 4 tjedna, s predavanjima 2 puta tjedno u trajanju od 1 i pol sata. Tečaj je prikladan za početnike, a održava se putem interneta, uživo, uz vodstvo instruktora! Na tečaju ćeš naučiti temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima. Zbog toga, nakon ovog tečaja, neće ti biti teško prebaciti se na drugi programski jezik. Tečaj predstavlja odličan uvod u programiranje i daje dobre osnove za daljnje preusmjeravanje u web development, razvoj mobilnih aplikacija ili bilo što po tvom izboru.

Što ću naučiti?

Tijekom tečaja, možeš stvoriti 10 različitih programerskih projekata (računalnih programa) kako bi se izoštrilo znanje i uključilo kao jednu od vještina u životopis. Projekti daju odlično temelje za stvaranje vlastitih programa i skripti.

U 7. lekciji tečaja stvorit ćeš vrlo zanimljiv program u Pythonu kojim možeš jednostavno prikupiti željene podatke s web stranice (pomoću API-ja). Ovo je vrlo korisno za pripremu programa iz područja financija i marketinga ili za one koji trebaju pronaći informacije na webu i zatim ih obraditi.

  1. lekcija: Varijable i primitivne vrste
  2. lekcija: Uvjeti i petlje
  3. lekcija: Spremanje podataka u datoteke
  4. lekcija: Strukture podataka
  5. lekcija: Funkcije
  6. lekcija: Objektno orijentirano programiranje (OOP)
  7. Lekcija: Prikupljanje podataka s drugih web stranica (JSON & API)
  8. lekcija: Grafičko korisničko sučelje (GUI)

Predznanje

Sudionici ne trebaju posjedovati predznanje iz programiranja zato što su temelji programiranja uključeni u program tečaja. Tečaj će se održavati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom.

Što trebam imati sa sobom?

Svaki sudionik mora imati svoje računalo, a za online tečajeve poželjni su kamera i mikrofon.

course session

Datum i lokacija

Tečaj traje 1 mjesec (8 predavanja). Predavanja se održavaju dva puta tjedno, uživo putem interneta.

Što ako propustim predavanje?

Bez brige! Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj se mogu vidjeti sve lekcije. Ako se propusti neko od predavanja, lekcije se mogu samostalno proći kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

Cijena

Tečaj košta 1,399.00 kn, ako uloviš early bird ponudu, ili 1,999.00 kuna po regularnoj cijeni.

Posebna ponuda u sklopu SmartNinja ljetne škole Upiši i ostale tečajeve u sklopu SmartNinja ljetne škole i ostvari dodatne popuste:

  1. Ljetna škola SQL-a i baza podataka 1
  2. Ljetna škola Hakiranja i internetske sigurnosti

Za upisana dva tečaja Ljetne škole ostvaruješ 10% dodatnog popusta, dok za upisana tri tečaja ostvaruješ čak 15% popusta!* *popust se može obračunati s već sniženom early bird cijenom

Za ostvarenje popusta javi nam se na [email protected]

Plaćanje na rate // Obročno plaćanje

Tečaj se može platiti u dvije rate: 50% iznosa prije početka tečaja, a ostalih 50% mjesec dana nakon početka tečaja.

Plaćanje

Nakon ispunjavanja registracijske forme, poslat ćemo ti račun na tvoju e-mail adresu. Račun bi se trebao platiti što prije moguće kako bi se osiguralo mjesto na tečaju.

Broj mjesta je ograničen na 12 sudionika. Prijavi se već danas!


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!