Naši tečajevi

Odaberi vještinu koju želiš naučiti

Frontend programiranje: Uvod u HTML i CSS

Na ovom tečaju u trajanju od 2 tjedna naučit ćeš front-end (HTML, CSS) programiranje i unaprijediti svoje znanje pomoću popularnog okvira Bootstrap.

Prijavi se naš odličan tečaj Front-end programiranje: Uvod u HTML i CSS - ovaj je tečaj prikladan za potpune početnike, a održavat će se uživo putem interneta!

U ovom posebnom izdanju SmartNinjina tečaja, naučit ćeš front-end jezike: HTML i CSS te unaprijediti svoje znanje pomoću popularnog okvira Bootstrap.

Course session

Program

Većina je programera napravila svoje prve korake u web developmentu s front-end jezicima HTML-om i CSS-om. Osim toga, naučit ćeš raditi u popularnom okviru za CSS, Bootstrapu, i početi izrađivati svoj vlastiti programerski CV na GitHubu.

Ovaj je tečaj izrazito usmjeren na praksu. Tijekom tečaja radit ćeš na više manjih (i na jednom većem) projektu, što će ti biti korisno za stjecanje programerskog iskustva. Moći ćeš dodati sve projekte na GitHub, što ti može poslužiti kao svojevrsni osobni CV s popisom programerskih projekata.

Cijena

Ako se prijaviš dovoljno brzo, možeš platiti cijenu za rane prijave (early bird) koja iznosi samo 1,199.00 HRK [159.14 EUR]. Poslije cijena može narasti do 1,599.00 HRK [212.22 EUR].

Možeš platiti i u ratama. Obično se plaća u dvije rate, 50% cijena prije početka tečaja i ostatak jedan mjesec nakon početka. Ako želiš iskoristiti tu mogućnost, navedi je u svojem obrascu za prijavu.

Napomena - ako kupujete tečaj za drugu osobu, javite nam se na [email protected]!

Predznanje

Polaznici tečaja ne moraju imati predznanje o programiranju zato što će se kreće od samih osnova. Tečaj će se održati na hrvatskom jeziku, no polaznici bi trebali vladati osnovama engleskog jezika, što je ključno za svakog programera.

Što ako propustim predavanje?

Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj može vidjeti sve lekcije. Ako propustiš neko od predavanja, ne brini – možeš samostalno proći lekciju kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

Mjesto održavanja i datumi

Tečaj se održava dvaput tjedno, u poslijepodnevnim satima - ukupno 4 predavanja u trajanju od sat i pol. Tečaj se održava uživo putem interneta, odnosno, videopoziva, a predavač je iskusni nindža programiranja. Točan datum i vrijeme održavanja objavljujemo uskoro!

Što čekaš? Prijavi se na listu čekanja, a mi ćemo ti javiti kad otvorimo prijave! ;)


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!