Naši tečajevi

Odaberi vještinu koju želiš naučiti

Programiranje za početnike (Python)

- 30.03.2020 - 27.04.2020

VAŽNO: Zbog vanredne situacije uzrokovane novim koronavirusom, početak tečaja će biti odgođen, a nastava će se do daljnjega održavati online! Svi polaznici i zainteresirani dobit će više detalja na mail.

Prijavite se na tečaj Programiranje za početnike (Python) koji će se održavati od kraja ožujka 2020. do kraja travnja 2020. Ovaj je tečaj prikladan za potpune početnike.

Opis

Naučite temelje programiranja i postanite programer! Tečaj traje ukupno 4 tjedna, s predavanjima 2 puta tjedno u trajanju od 1 i pol sata. Na tečaju ćete naučiti temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima. Zbog toga, nakon ovog tečaj, neće vam biti teško prebaciti se na drugi programski jezik. Tečaj predstavlja odličan uvod u programiranje i daje vam dobre osnove za daljnje preusmjeravanje u web development, razvoj mobilnih aplikacija ili bilo što po vašem izboru.

Course session

Što ću naučiti?

Tijekom tečaja, možete stvoriti 10 različitih programerskih projekata (računalnih programa) kako biste izoštrili svoje znanje i uključili to kao jednu od vještina u životopis. Projekti daju odlično temelje za stvaranje vlastitih programa i skripti.

Kao završni projekt tečaja, stvorit ćete vrlo zanimljiv program u Pythonu koji će lagano prikupiti željene podatke (data scraping) s web stranica. Ovo je vrlo koristan za pripremu programa iz područja financija i marketinga ili za bilo koga tko mora pronaći i obraditi online informacije.

  1. lekcija: Uvod u Python
  1. lekcija: Strings (Strune//Nizovi)
  1. lekcija: Brojevi i uvjeti
  1. lekcija: Liste i FOR loops (petlje)
  1. lekcija: Funkcije i testiranja
  1. lekcija: Object-oriented programiranje (OOP)
  1. lekcija: Web scrapers (strugači)
  1. lekcija: Zaključak

Predznanje

Sudionici ne trebaju posjedovati predznanje iz programiranja zato što su temelji programiranja uključeni u program tečaja. Tečaj će se odvijati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom.

Što trebam imati sa sobom?

Svaki sudionik mora imati svoj vlastiti laptop i punjač.

Datum i lokacija

Tečaj traje 1 mjesec (8 predavanja). Predavanja se održavaju dva puta tjedno (ponedjeljkom i srijedom) od 18:30 sati do 20:00 sati. Tečaj će se do daljnjega održavati online.

Što ako propustim predavanje?

Bez brige! Svi učenici imaju pristup našem studentskom sučelju gdje postoji pregled svih lekcija. U slučaju izostanka, nema problema zato što sami možete proći kroz propuštenu lekciju. Uz to, postoji forum preko kojeg naši instruktori odgovaraju na upite sudionika.

Cijena

Tečaj košta 1,399.00 kn ako ulovite early bird ponudu, ili 1,999.00 kuna po regularnoj cijeni.

Broj mjesta je ograničen na 12 sudionika. Prijavite se već danas kako biste osigurali svoje mjesto!

Plaćanje na rate // Obročno plaćanje

Tečaj se možete platiti u dvije rate: 50% iznosa prije početka tečaja, a ostalih 50% na sredini tečaja.

Plaćanje

Nakon ispunjavanja registracijske forme, poslat ćemo vam predračun na vašu e-mail adresu. Predračun biste trebali platiti što prije moguće kako biste osigurali svoje mjesto na tečaju, a svakako prije početka tečaja.


Cijene

Cijena tečaja* Opis Datum dospijeća
1399,00 HRK Early bird Cijena vrijedi do 29.03.2020
1999,00 HRK Regularna cijena Cijena vrijedi do 30.03.2020

* Sve cijene uključuju PDV.


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!