Naši tečajevi

Odaberi vještinu koju želiš naučiti

Ljetna škola programiranje za početnike

Zagreb 01.07.2020 - 27.07.2020

Opis

Iskoristi ljetne mjesece za učenje temelja programiranja! Tečaj traje ukupno 4 tjedna, s predavanjima 2 puta tjedno u trajanju od 1 i pol sata. Tečaj je prikladan za početnike, a održava se putem interneta, uživo, uz vodstvo instruktora!

Na tečaju ćeš naučiti temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima. Zbog toga, nakon tečaja u kojemu koristimo Python, neće ti biti teško prebaciti se na drugi programski jezik.

Tečaj predstavlja odličan uvod u programiranje i daje dobre osnove za daljnje preusmjeravanje u web development, razvoj mobilnih aplikacija ili bilo što po tvom izboru.

Što ću naučiti?

Tijekom tečaja, možeš stvoriti 10 različitih programerskih projekata (računalnih programa) kako bi se izoštrilo znanje i uključilo kao jednu od vještina u životopis. Projekti daju odlično temelje za stvaranje vlastitih programa i skripti.

Kao završni projekt tečaja, stvorit ćeš vrlo zanimljiv program u Pythonu koji će lagano prikupiti željene podatke (data scraping) s web stranica. Ovo je vrlo koristan projekt za pripremu programa iz područja financija i marketinga ili za bilo koga tko mora pronaći i obraditi online informacije.

  1. lekcija: Uvod u Python
  2. lekcija: Strings (strune/nizovi)
  3. lekcija: Brojevi i uvjeti
  4. lekcija: Liste i FOR loops (petlje)
  5. lekcija: Funkcije i testiranja
  6. lekcija: Object-oriented programiranje (OOP)
  7. lekcija: Web scrapers (strugači)
  8. lekcija: Zaključak

Predznanje

Sudionici ne trebaju posjedovati predznanje iz programiranja zato što su temelji programiranja uključeni u program tečaja. Tečaj će se odvijati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom.

Što trebam imati sa sobom?

Svaki sudionik mora imati svoje računalo, a za online tečajeve poželjni su kamera i mikrofon.

course session

Datum i lokacija

Tečaj traje 1 mjesec (8 predavanja). Predavanja se održavaju dva puta tjedno, uživo putem interneta, ponedjeljkom i srijedom od 18:30 do 20:00 sati.

Što ako propustim predavanje?

Bez brige! Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj se mogu vidjeti sve lekcije. Ako se propusti neko od predavanja, lekcije se mogu samostalno proći kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

Cijena

Tečaj košta 1,399.00 kn, ako uloviš early bird ponudu, ili 1,999.00 kuna po regularnoj cijeni.

Broj mjesta je ograničen na 12 sudionika. Prijavi se već danas!

Plaćanje na rate // Obročno plaćanje

Tečaj se možete platiti u dvije rate: 50% iznosa prije početka tečaja, a ostalih 50% mjesec dana nakon početka tečaja.

Plaćanje

Nakon ispunjavanja registracijske forme, poslat ćemo ti račun na tvoju e-mail adresu. Račun bi se trebao platiti što prije moguće kako bi se osiguralo mjesto na tečaju.


Cijene

Cijena tečaja* Opis Datum dospijeća
1399,00 HRK Early bird Cijena vrijedi do 30.06.2020
1999,00 HRK Regularna cijena Cijena vrijedi do 01.07.2020

* Sve cijene uključuju PDV.


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!