Naši tečajevi

Odaberi vještinu koju želiš naučiti

Web development 1

Zagreb 12.09.2017 - 30.11.2017

Prijavi se naš odličan tečaj Web development 1 koji će se održati od 12. rujna 2017. do 30. studenoga 2017. u Zagrebu. Ovaj je tečaj prikladan za potpune početnike.

Tečaj se održava u prostoru Razvojne agencije Zagreb (Dragutina Golika 63).

Naučit ćeš front-end jezike: HTML i CSS i unaprijediti svoje znanje pomoću popularnog okvira Bootstrap. Što se tiče back-end programiranja, naučit ćeš programski jezik Python koji ćeš upotrijebiti za izradu svoje prve, no ne i posljednje, web aplikacije i staviti je na internet preko platforme Google App Engine.

Uz to, saznat ćeš za sve važne alate koje informatičke tvrtke upotrebljavaju u svojem radu, kao što su GIT i GitHub.

Course session

Program

Prvi dio: Front-end programiranje

Većina je programera napravila svoje prve korake u web developmentu s front-end jezicima HTML-om i CSS-om. Osim toga, naučit ćeš raditi u popularnom okviru za CSS, Bootstrapu, i početi izrađivati svoj vlastiti programerski CV na GitHubu.

Drugi dio: Osnove programiranja u Pythonu

Naučit ćeš osnove programiranja u Pythonu koji je zbog svoje čiste i elegantne sintakse jedan od najpopularnijih programskih jezika na svijetu. Kada svladaš jedan programski jezik, lako je prebaciti se na bilo koji drugi, s obzirom da su načela programiranja gotovo ista u svakome.

Treći dio: Back-end programiranje u Pythonu i Google App Engine

Osim front-end programiranja, svakoj je ozbiljnoj stranici potreban i back-end. Naučit ćeš kako izraditi web stranicu pomoću Pythona i postaviti je na Googleovu platform zvanu Google App Engine (Napomena: I Snapchat upotrebljava Google App Engine). Uz to ćeš naučiti i kako upotrebljavati bazu podataka Datastore.

Ovaj je tečaj izrazito usmjeren na praksu. Tijekom tečaja radit ćeš na više od 20 manjih (i na jednom većem) projektu, što će ti biti korisno za stjecanje programerskog iskustva. Moći ćeš dodati sve projekte na GitHub, što ti može poslužiti kao svojevrsni osobni CV s popisom programerskih projekata.

Cijena

Ako se prijaviš dovoljno brzo, možeš platiti cijenu za rane prijave (Early bird) koja iznosi samo 2799,00 HRK. Poslije cijena može narasti do 5599,00 HRK.

Course session

Predznanje

Polaznici tečaja ne moraju imati predznanje o programiranju zato što će se kreće od samih osnova. Tečaj će se održati na hrvatskom jeziku, no polaznici bi trebali vladati osnovama engleskog jezika, što je ključno za svakog programera. Polaznici za vrijeme trajanja tečaja trebaju nositi prijenosna računala.

group photo

Mjesto održavanja i datumi

Tečaj se održava dvaput tjedno, svakog utorka i četvrtka između 18:00 i 19:30 (ukupno 24 predavanja). Mjesto održavanja: Razvojna agencija Zagreb (Dragutina Golika 63).

Što ako propustim predavanje?

Svaki polaznik dobiva pristup stranica za polaznike na kojoj može vidjeti sve lekcije. Ako propustiš neko od predavanja, ne brini se – možeš samostalno proći lekciju kod kuće. Uz to, postoji i forum na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja.

* Što čekaš? Prijavi se! ;)*


Cijene

Cijena tečaja* Opis Datum dospijeća
2799,00 HRK Rana prijava (Early bird) - 50% popusta Cijena vrijedi do 09.09.2017
2999,00 HRK Kasna prijava Cijena vrijedi do 11.09.2017
5599,00 HRK Puna cijena Cijena vrijedi do 12.09.2017

* Sve cijene uključuju PDV.


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!