Naši tečajevi

Odaberi vještinu koju želiš naučiti

Programiranje za početnike

Online 01.11.2022 - 24.11.2022

Nauči temelje programiranja i postani programer!

Opis

Tečaj traje ukupno 4 tjedna, s predavanjima 2 puta tjedno u trajanju od 1 i pol sata. Tečaj je prikladan za početnike, a održava se putem interneta, uživo, uz vodstvo instruktora!

Na tečaju ćeš naučiti temeljne koncepte programiranja koji su isti u svim programerskim jezicima. Zbog toga, nakon ovog tečaja, neće ti biti teško prebaciti se na drugi programski jezik.

Tečaj predstavlja odličan uvod u programiranje i daje dobre osnove za daljnje preusmjeravanje u web development, razvoj mobilnih aplikacija ili bilo što po tvom izboru.

Što ću naučiti?

Tijekom tečaja, možeš stvoriti 10 različitih programerskih projekata (računalnih programa) kako bi se izoštrilo znanje i uključilo kao jednu od vještina u životopis. Projekti daju odlično temelje za stvaranje vlastitih programa i skripti.

U 7. lekciji tečaja stvorit ćeš vrlo zanimljiv program u Pythonu kojim možeš jednostavno prikupiti željene podatke s web stranice (pomoću API-ja). Ovo je vrlo korisno za pripremu programa iz područja financija i marketinga ili za one koji trebaju pronaći informacije na webu i zatim ih obraditi.

  1. lekcija: Varijable i primitivne vrste
  2. lekcija: Uvjeti i petlje
  3. lekcija: Spremanje podataka u datoteke
  4. lekcija: Strukture podataka
  5. lekcija: Funkcije
  6. lekcija: Objektno orijentirano programiranje (OOP)
  7. Lekcija: Prikupljanje podataka s drugih web stranica (JSON & API)
  8. lekcija: Grafičko korisničko sučelje (GUI)

Predznanje

Sudionici ne trebaju posjedovati predznanje iz programiranja zato što su temelji programiranja uključeni u program tečaja. Tečaj će se održavati na hrvatskom jeziku, ali će se od sudionika očekivati znanje iz engleskog jezika zbog čitanja literature i općenitog služenja programskim jezikom.

course session

Datum i lokacija

Tečaj traje 1 mjesec (8 predavanja). Predavanja se održavaju dva puta tjedno, svakog utorka i četvrtka između 18:30 i 20:00 uživo putem interneta. Predavač je iskusni nindža programiranja Mario Sever.

Što ako propustim predavanje?

Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj može vidjeti sve lekcije. Ako propustiš neko od predavanja, ne brini – možeš samostalno proći lekciju kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

Cijena

Tečaj košta 1,399.00 HRK (185,68 EUR), ako uloviš early bird ponudu, ili 1,999.00 HRK (265,31 EUR) po regularnoj cijeni.

Možeš platiti i u ratama. Obično se plaća u dvije rate, 50% cijena prije početka tečaja i ostatak prije završetka tečaja. Ako želiš iskoristiti tu mogućnost, navedi je u svojem obrascu za prijavu.

Napomena - ako kupujete tečaj za drugu osobu, javite nam se na [email protected]!

Plaćanje

Nakon ispunjavanja registracijske forme, poslat ćemo ti račun na tvoju e-mail adresu. Račun bi se trebao platiti što prije moguće kako bi se osiguralo mjesto na tečaju.

* Što čekaš? Prijavi se! ;)*


Cijene

Cijena tečaja* Opis Datum dospijeća
1399,00 HRK 185,68 EUR - Early bird cijena Cijena vrijedi do 31.10.2022
1999,00 HRK 265,31 EUR - Regularna cijena Cijena vrijedi do 01.11.2022

* Sve cijene uključuju PDV.


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!