Naši tečajevi

Odaberi vještinu koju želiš naučiti

Web development 1 [ONLINE]

Online 19.09.2022 - 07.12.2022

Prijavi se naš tečaj Web development 1 koji će se održati online, od 5. rujna 2022. do 23. studenog 2022.. Ovaj je tečaj prikladan za potpune početnike.

Naučit ćeš front-end jezike: HTML i CSS i unaprijediti svoje znanje pomoću popularnog okvira Bootstrap. Što se tiče back-end programiranja, naučit ćeš programski jezik Python koji ćeš upotrijebiti za izradu svoje prve, no ne i posljednje, web aplikacije i staviti je na internet preko platforme Heroku.

Uz to, saznat ćeš za sve važne alate koje informatičke tvrtke upotrebljavaju u svojem radu, kao što su GIT i GitHub.

Course session

Program

Prvi dio: Front-end programiranje

Većina je programera napravila svoje prve korake u web developmentu s front-end jezicima HTML-om i CSS-om. Osim toga, naučit ćeš raditi u popularnom okviru za CSS, Bootstrapu, i početi izrađivati svoj vlastiti programerski CV na GitHubu.

Drugi dio: Osnove programiranja u Pythonu

Naučit ćeš osnove programiranja u Pythonu koji je zbog svoje čiste i elegantne sintakse jedan od najpopularnijih programskih jezika na svijetu. Kada svladaš jedan programski jezik, lako je prebaciti se na bilo koji drugi, s obzirom da su načela programiranja gotovo ista u svakome.

Treći dio: Back-end programiranje u Pythonu

Osim front-end programiranja, svakoj je ozbiljnoj stranici potreban i back-end. Naučit ćeš kako izraditi web stranicu pomoću Pythona i postaviti je na hosting platformu zvanu Heroku. Uz to ćeš naučiti i kako upotrebljavati bazu podataka PostgreSQL.

Ovaj je tečaj izrazito usmjeren na praksu. Tijekom tečaja radit ćeš na više od 20 manjih (i na jednom većem) projektu, što će ti biti korisno za stjecanje programerskog iskustva. Moći ćeš dodati sve projekte na GitHub, što ti može poslužiti kao svojevrsni osobni CV s popisom programerskih projekata.

Cijena

Ako se prijaviš dovoljno brzo, možeš platiti cijenu za rane prijave (Early bird) koja iznosi samo 3250,00 HRK (431,35 EUR). Poslije cijena može narasti do 6500,00 HRK (862,7 EUR).

Možeš platiti i u ratama. Obično se plaća u dvije rate, 50% cijena prije početka tečaja i ostatak jedan mjesec nakon početka. Ako želiš iskoristiti tu mogućnost, navedi je u svojem obrascu za prijavu.

Napomena - ako kupujete tečaj za drugu osobu, javite nam se na [email protected]!

Predznanje

Polaznici tečaja ne moraju imati predznanje o programiranju zato što će se kreće od samih osnova. Tečaj će se održati na hrvatskom jeziku, no polaznici bi trebali vladati osnovama engleskog jezika, što je ključno za svakog programera.

Mjesto održavanja i datumi

Tečaj se održava dvaput tjedno, svakog ponedjeljka i srijede između 18:30 i 20:00 (ukupno 24 predavanja). Tečaj se održava online, uživo, putem videopoziva, a predavač je iskusna nindža programiranja Tomislav Vresk.

Raspored predavanja se u jednom tjednu preklapa sa školskim jesenskim praznicima (31. 10. - 1. 11.) te će se prema potrebi dogovoriti odgoda predavanja i nadoknada istih.

Što ako propustim predavanje?

Svaki polaznik dobiva pristup stranicama za polaznike na kojoj može vidjeti sve lekcije. Ako propustiš neko od predavanja, ne brini – možeš samostalno proći lekciju kod kuće. Uz to, postoji i Slack na kojemu predavači odgovaraju na sva tvoja pitanja, a svi sati koji se održe online, bit će i snimljeni te će polaznici dobiti pristup snimkama.

* Što čekaš? Prijavi se! ;)*


Cijene

Cijena tečaja* Opis Datum dospijeća
3250,00 HRK 431,35 EUR - Super Early bird (50% popusta!) Cijena vrijedi do 18.09.2022
6500,00 HRK 862,7 EUR - Redovna cijena Cijena vrijedi do 19.09.2022

* Sve cijene uključuju PDV.


Prijavi se na listu čekanja

Prijavi se na naš newsletter!