Blog

Vijesti, inspiracija i savjeti

SmartNinja Hrvatska kao partner projekta #DigitalnaKarijera powered by bonbon

SmartNinja Hrvatska kao partner projekta #DigitalnaKarijera powered by bonbon

17.05.2017 Josip Zurak

Netokracijini projekti nikad ne staju. Znaju to svi koji prate vodeći regionalni business-tech medij. Shodno tome, osim ustrajnosti u provođenju SmartNinje i želje da u bliskoj budućnosti stekne status najbolje škole programiranja u Hrvatskoj, Netokracijin tim realizira i projekt #DigitalnaKarijera, namijenjen razvoju karijera mladih u digitalnom sektoru - a programiranje kao vještina tu se idealno uklapa.

Kako je sam projekt nacionalnog karaktera i nije fokusiran samo na Zagreb, već je ideja koja stoji iza njega motivirati studente i mlade profesionalce iz cijele Hrvatske da zaplivaju digitalnim vodama, SmartNinju smo instantno prepoznali kao dodanu vrijednost projektu.

Specifično, prepoznali smo Vikend programiranja kao tečaj za sve buduće digitalce okupljene oko ovog projekta. Zašto? Zato što su svi elementi kompatibilnosti tu:

  • Tečaj se održava vikendom, što znači da i oni koji radni tjedan provode u Slavoniji, Dalmaciji, Kvarneru, Zagorju ili Istri - mogu prisustvovati tečaju;
  • Tečaj je najpovoljniji od trenutno aktivnih te time i cjenovno prilagođen studentima i mladima;
  • Naposljetku, sam kurikulum tečaja takav je da predstavlja idealan početak Digitalne karijere - osnove programiranja koje mogu odvesti ka karijeri web dizajnera ili digitalnog marketinškog stručnjaka.

Dijelimo vam mjesta na Vikendu programiranja!

Kako smo se konkretno odlučili uključiti u projekt? Osim 5-minutnog predstavljanja škole programiranja SmartNinja Hrvatska svima prisutnima na konferencijama #DigitalnaKarijera u Zadru, Splitu, Varaždinu, Osijeku i Zagrebu, dvoje najsretnijih imat će priliku pohađati tečaj u Zagrebu sasvim besplatno.

Kako se prijaviti? Ako već do sada nisi, odi na http://www.digitalnakarijera.hr/, scrollaj mrvicu i ispuni kratku formu. Time postaješ dio zajednice mladih budućih digitalaca i ujedno dio newsletter liste, a putem koje ćeš saznati detalje o nagradnoj igri.

Požuri - prijavi se i nakon toga pažljivo prati svoj e-mail pretinac. Sretno! :)

Pogledaj naše tečajeve

Web development 1 (Online)

Web development 1 (Online)

Online 07.02.2022

Nauči izraditi web stranice i web aplikacije. Na ovom tečaju u trajanju od 12 tjedana naučit ćeš front-end (HTML, CSS) i back-end (Python 3) programiranje!

već od 3250,00 HRK

Prijavi se na tečaj
Web development 2 (Online)

Web development 2 (Online)

Online 22.02.2022

Nadogradi svoje vještine izrade web stranica naprednijim konceptima, bazama podataka i JavaScriptom!

već od 3250,00 HRK

Prijavi se na tečaj

Prijavi se na naš newsletter!